PAZ, DIVERSIDAD I DEMOCRACIA

La missió d'aquest eix és promoure i educar en la cultura de la pau, la no violència, la democràcia, la convivència, la cohesió social i el diàleg intercultural, interreligiós i interconviccional i la cultura de l'hospitalitat amb les persones migrades, amb un enfocament prioritari en la formació destinada als joves.

DESARROLLO HUMANO INTEGRAL

La missió d’aquest eix és promoure un model de desenvolupament humà global alternatiu, just, respectuós del bé comú i el medi ambient, que integri les poblacions i les capes socials més vulnerables.

DERECHOS HUMANOS

La missió d’aquest eix és contribuir a crear una cultura dels drets humans a la nostra societat i incidir social i políticament en defensa de determinats drets humans especialment vulnerats, amb una atenció específica als drets socials i als drets dels infants.

JUSTICIA RESTAURATIVA

La missió d’aquest eix és promoure un model alternatiu de justícia penal, menys basat en el càstig, i orientat a la restauració del dany causat pel delicte i la reinserció social de la persona infractora i la reconciliació amb la víctima.

Capto diam esse hos ille letalis metuo patria sed si.
Acsi Nisl

ES Capto consequat facilisi incassum metuo neque uxor. Consectetuer elit in probo tincidunt ulciscor. Abbas laoreet modo pala pneum tincidunt...