Barcelona Cultura

BAM Cultura Viva

BAM Cultura Viva

26-11-2019

Llums, càmeres, BAM Cultura Viva!

main photo

Joves amunt i avall de la Fabra i Coats carregats amb càmeres, cables, llums i tot el que es necessita per fer cine. Això és el que es va poder veure gairebé durant tot el dissabte 21 de setembre a la nova edició del BAM Cultura Viva. I què feien aquests joves d'entre 15 i 25 anys? Ni més ni menys que un parell de curts documentals de temàtica musical que es van estrenar el passat 27 d'octubre a la Sala Teatre del CCCB.

Les dues peces han format part de la programació del Festival Internacional de Documental Musical In-Edit dins de la secció In-Edit Shorts: Competició Talent Jove. L'objectiu del BAM Cultura Viva, en col·laboració amb l'In-Edit i el festival Reteena, és donar suport i formar a joves creadors interessats en el documental musical.

Les protagonistes dels curtmetratges van formar part de dues de les propostes del festival: la Paella Musicada, amb Compartir Dóna Gustet, i el concert de la banda de Sant Andreu, Taibi. El jove grup ens explicarà què ha significat per ells tocar al seu barri en un lloc com el Cultura Viva i com és el seu primer EP "La bóveda", un treball interdisciplinari on hi barregen música, poesia i audiovisual. Per la seva banda amb el col·lectiu Compartir Dóna Gustet descobrirem que la Paella Musicada, no només és menjar i música, sinó que hi ha darrere s'hi amaga tota una nova manera de concebre la cultura.

En aquesta entrada, compartim amb vosaltres els curtmetratges 

Tastar la creativitat

Peregrinos del Asfalto

BAM Cultura Viva

BAM Cultura Viva

26-11-2019